s úctou k životu a k rodině

Konference Nejmenší z nás 19.10.2017

19. 10. 2017 21:08
Rubrika: Nezařazené

Dnes se v Brně konala konference Nejmenší z nás. V CENAP vnímáme účast na této konferenci za důležitou nejen kvůli možnosti předání i získání informací, podnětů, rozšíření znalostí v dané problematice,  ale i pro znovunavázání, obnovení kontaktů. Proto se jí, navzdory určitým organizačním výhradám, zúčastňujeme.

 

Měla jsem příspěvek na  téma 60 let legalizace potratů, důsledky a výhledy.

Navzdory velice omezeným časovým možnostem jsem se snažila poukázat na výraznou škodlivost nejen hormonální antikoncepce, ale i v gynekologických ambulancích běžně předepisované stimulace. Důsledky jsou často až nedomyslitelné, kolik zbytečných poškození zdraví žen, ke kolika zbytečným potratům po předchozích stimulacích dochází. Snad se podařilo alespoň někoho oslovit, aby na toto téma dokázal varovat.

 

Bohužel nebyl čas, abych více mohla upozornit na nebezpečnost tzv. Naprotechnology. Sice je moc dobře, že se Naprotechnology snaží vést ženy k tomu, aby se snažily alespoň podle hlenu se zorientovat ve svém menstruačním cyklu. Ale pak si ženy na sebe zavazují opakovanými odběry, opakovanými folikulometriemi, a hlavně, ničí zdraví potenciálně potratovou stimulací. Proto je pro mne nejen jakákoliv technika asistované reprodukce, ale i Naprotechnology nepřijatelná.     

Zobrazeno 950×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio