s úctou k životu a k rodině

Gynekologická ambulance CENAP

28. 1. 2017 20:27
Rubrika: Nezařazené

Gynekologická ambulance CENAP jako jediná v Brně je založena na principu úcty k životu od početí. http://www.cenap.cz/gynekologie

Zásadně nepředepisujeme umělou antikoncepci, neodesíláme na umělé oplodnění, nepředepisujeme stimulace ovulace, samozřejmě vůbec neodesíláme na potraty ani na vyšetření, která by mohla k potratům vést.(Tedy ani neodesíláme na testy na vývojové vady)

Léčba je založena na principu odbornosti, nepoškozování zdraví neadekvátními zásahy, nevhodnými léky, homeopatií či jinou formou magie.     

Hormony používáme v souladu s tím, jak je organismus ženy opravdu potřebuje.  Tedy v souladu se symptotermální metodou.

Nechtěnou neplodnost řešíme s pomocí metody NAPROHELP. Ta zajišťuje vysokou úspěšnost- hodně žen, které přichází, že se jim nedaří otěhotnět, u nás otěhotní. Úspěšně pomáháme v situacích, kdy žena před tím o miminko přišla.

Díky znalostem, které nabízí STM, naše pacientky mají správně stanovený pravděpodobný termín porodu a nejsou vystaveny stresům z vyvolávání porodů. Proto máme nízké procento žen, které rodí císařským řezem.

Léčíme tedy úspěšně, s využitím poznatků současné medicíny, vedeme naše pacientky k zdravému způsobu života, k úctě k sobě samotné a tím i k úctě ke svému muži, ke vztahu, ve kterém žijí.  

Zobrazeno 871×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio