s úctou k životu a k rodině

Neplánovaná početí při praktikování PPR

11. 5. 2016 8:43
Rubrika: Nezařazené | Štítky: PPR , spolehlivost , těhotenství

 Také jste se setkali s tvrzením, že na PPR se nedá spolehnout, že i když se manželé o PPR snažili, přesto došlo k otěhotnění? Rádi bychom u nás v CENAP provedli studii těchto neplánovaných početí. Proto jsme vyhlásili studii k danému tématu, více je na http://www.cenap.cz/neplanovana-poceti-ppr.php

Prosíme, předejte tuto informaci co nejvíce těmto lidem, kteří neplánovaně otěhotněli, aby výstupy byly co nejvíce vypovídající. Děkuji za spolupráci.

Zobrazeno 935×

Komentáře

LudmilaLáz

V CENAP provádíme studii neplánovaných početí při praktikování PPR. Více je na http://www.cenap.cz/neplanovana-poceti-ppr.php
Děkuji za spolupráci.
Lázničková

LudmilaLáz

Prosím, informujte o této studii dál ve svém okolí. Ještě se nám nestalo, když máme setkání pro snoubence, aby označili, že metoda STM PPR je spolehlivá metoda. Stále se traduje mýtus o nespolehlivosti metody, a při tom analýza takových cyklů v rámci ČR neexistuje.

LudmilaLáz

Při tom podle německých studií je STM PPR spolehlivější ještě víc než užívání hormonální antikoncepce (HAK). PI u STM vychází na 0,4, kdežto u HAK uvádějí v poslední době 0,8 – alespoň takové číslo (0,8) prezentoval velký propagátor HAK dr. Havlín i na nedávné konferenci gynekologie pro děti a dospívající v Lednici.

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio