s úctou k životu a k rodině

Blíží se seminář NAPROHELP

18. 10. 2015 20:56
Rubrika: Nezařazené | Štítky: plodnost

NAPROHELP je cesta pomoci k přirozenému početí. Bez stimulace, a tedy šetrná k tělu, respektující život od početí, a velice úspěšná – otěhotní a porodí okolo 80% žen, co dodržují naše rady a řídí se jimi. Úspěšnost umělého oplodnění je asi tak 35%

 

Ta úspěšnost je daná tím, že zásadně nedáváme stimulaci (clostylbegyt) a tedy nepoškozujeme děložní sliznici ani funkci děložního hrdla. A samozřejmě nevystavujeme ženu těžkým zdravotním problémům, co stimulace přináší.

 

Co se týče další léčby, tak hormony na podporu vlastní tvorby progestoronu zásadně nasazujeme podle symptotermální metody STM PPR http://www.cenap.cz/ppr-porad.php. Musí to být ale opravdu správně nasazeno, tedy podle pravidel metody sensiplan, ne podle nějaké lidové tvořivosti či intuice.

 

Dále používáme osvědčené potravinové doplňky, které jsou vysoce kvalitní. Zde bývá také problém, že ženy si často různými bylinkami a potravinovými doplňky zdraví spíše ničí.

A také že od počátku pracujeme i s plodností muže, s jeho podporou. Jedná se přece o společnou plodnost.

 

Ale je potřebné, aby co nejvíce lidí o této nabídce vědělo. A aby tu také byl tým lidí, kteří budou schopní správně poradit. Proto pravidelně pořádáme na dané téma akreditovaný seminář. Kredity jsou i pro lékaře!

Zobrazeno 730×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio