s úctou k životu a k rodině

Hledání Boží vůle a neplánovaná těhotenství

6. 11. 2014 21:23
Rubrika: Nezařazené

Hledání Boží vůle je někdy náročné. Zvláště pokud dojde v manželství k několika původně neplánovaných těhotenstvím. Jisté je, že pokud se lidi snaží nějak dodržovat pravidla a přesto otěhotní, a k tomu opakovaně, toto přináší zklamání, rozladěnost. To mi nikdo nevymluví. Právě proto jsem se snažila navzdory všem odpůrcům vytvořit profesionální tým, který se bude PPR opravdu věnovat. Ne nějaká pseudoaktivita.

 

Za roky své praxe jsem se setkala se svědectvími žen, kdy spolu s manželem děti přijali, ale vím i o situacích, kdy žena šla na pro neplánované otěhotnění na potrat nebo sice dítě porodila, ale pak podstoupila sterilizaci se všemi dalšími důsledky pro její zdraví. Proto pořád bouřím, že v poradenství PPR jde o zdraví a o život. Brojím proti šlendriánství, vím, že si tím dělám spoustu nepřátel, že v naší církvi se raději spousta věci dělá jen „jako“, ale mám zkušenost, že pokud lidi chtějí, mají možnost porozumět své společné plodnosti a smysluplně ji respektovat.

 

Z CENAP pravidelně pomáháme s kontrolou záznamů- lidi nám záznam posílají v době, kdy si myslí, že podle metodiky končí plodné období. Tím mají cykly “pod kontrolou“ a možnost neplánovaného otěhotnění , když dodržují námi sdělené rady, se minimalizuje.

 

STM PPR má ale diagnosticko- terapeutický význam. Tím, že se ženy sledují, zavčas mnohé hrozící komplikace vychytáme a jen minimum pacientek z mé ambulance končí na kyretážích. Takže tady je další význam STM PPR – ochrana zdraví, prevence komplikací.

 

Pokud by kdo měl zájem pracovat na svém zdraví, doporučuji z  webu CENAP si nejprve objednat Průvodce STM spolu se záznamovými tabulkami. Je důležité, abychom společně hovořili stejnou terminologií a hlavně, je důležité se oprostit od chyb a omylů, které jsou v různých publikacích prezentovány.

Nechme působit Ducha svatého.

Zobrazeno 1624×

Komentáře

LudmilaLáz

PetraO i caschel to vystihly velice pěkně. díky moc.

LudmilaLáz

a děkuji Heléné za poděkování. Potěšilo. Hlavně se nebojte opravdu využívat nabízených konzultací.

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio