s úctou k životu a k rodině

Kde jsou ostatní?

15. 6. 2014 20:23
Rubrika: Nezařazené

V neděli 15.6. se konala na Svatém Kopečku u Olomouce pouť členů a příznivců hnutí „Modlitby za nejmenší“.

Díky patří především oběma kněžím – otci Pavlovi Mayerovi i p. Jiřímu Kordovi. Atmosféra na Svatém Kopečku byla pěkná. Obdivovala jsem otce Pavla. Byl v pozadí, a přece celé akci dal ráz, smysl. Samozřejmě veliké díky patří otci Jiřímu Kordovi – za celou mši svatou, kázání, diskusi v ambitech i adoraci…

Vzpomínáme na otce biskupa Hrdličku, který se pro nemoc poutě nemohl zúčastnit. Kéž mu dá Pán sílu všechny zdravotní potíže překonat.

S pomocí Boží a se záštitou kněží jsme se mohli sejít my, kteří se ochraně nenarozených dětí věnujeme. Mohli jsme na sebe nalézt čas, kterého je jinak tak málo. Kéž by takových kněží bylo stále více.

Samozřejmě, kéž by se nás dokázalo sejít více. Byli jsme s manželem překvapeni, jak málo lidí cíleně na tuto pouť přijelo a zúčastnilo se pak setkání v ambitech. Pokud Hnutí „modliteb“ má kolem 2000 lidí, tak kde byli? Pokud Hnutí pro život rozesílá pozvánky na 12000 adres, kde byli adresáti? To je otázka, na kterou dnes nemám odpověď. 

Zobrazeno 623×

Komentáře

Jenda

a kolik se vas seslo?

LudmilaLáz

i s dětmi, které poskakovaly na trampolíně, tak 35. Jinak kostel při mši byl plný - fotečky jsou na FB na hnutí pro život.

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio