s úctou k životu a k rodině

Blíží se 25. březen, den modliteb za nenarozené děti

17. 2. 2014 19:25
Rubrika: Nezařazené

Většinou se v tento den pořádají pochody pro život. Domnívám se, že ale tato jednorázová akce nestačí.Naopak, pokud se má pomáhat nenarozeným dětem a jejich rodičům, je potřebná soustavná, dennodenní práce.

A proto se domnívám, že je důležité šířit informace o symptotermální metodě přirozeného plánování rodičovství (STM PPR). Stále se setkávám se situacemi, kdy v důsledku neznalosti STM PPR se tak snadno padá do pasti potratů- zjevných ale i skrytých ve formě antikoncepce či likvidace zárodků v rámci umělého oplodnění.

Proto i v březnu - v úterý 4.3. a v sobotu 15.3. začíná u nás v brněnském Centru naděje a pomoci Kurz symptotermální metody PPR. Zájemci mohou tedy využít buď 4 úterní odpoledne, především mimobrněnští pak 2 soboty, aby se tuto metodu naučili. Metoda, kterou v naší organizaci nabízíme, je precizně vypracovaná, jasně pochopitelná, dobře naučitelná. Jejím přínosem je to, že ji vypracoval tým odborníků nejen lékařů- gynekologů, ale i psychologů a pedagogů. Investujte svůj čas a naučte se dobře rozumět zákonitostem lidské plodnosti. Je to důležité především pro každou ženu, aby rozuměla svému tělu, aby se nenechala manipulovat do užívání hormonů zbytečně nebo dokonce škodlivě. Je to důležité pro každý manželský pár- pokud se chcete spolehlivě vyhnout početí dítěte, je to vlastně jediná cesta, jak se spolehlivě početí vyhnout, jakákoliv antikoncepce použitá v plodném pouze snižuje pravděpodobnost otěhotnění, ale nikdy ji nevyloučí. A pokud si manželé přejí otěhotnět, zvláště v dnešní době, kdy se stál něco přeměřuje a porovnává do tabulek,kdy se zbytečně indukují porody, je moc důležité vědět, kdy ve skutečnosti k početí došlo. Více o kurzu je na http://www.cenap.cz/wks-stm-ppr.php

Zobrazeno 902×

Komentáře

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio